Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Anasayfa KVKK

HSC GRUP İÇERİSİNDE YER ALAN GÜVENLİK KAMERALARI HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 10 maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında Veri Sorumlusu olan HSC GRUP TUR. EMLAK TAŞ. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ. (HSC GRUP) tarafından hazırlanmıştır.

Şirketimize ait Acente, Otel ve Bistro içerisindeki giriş kapıları, bina dış cephesi, yemekhane, kafeterya, ziyaretçi bekleme salonu, otopark, güvenlik kulübesi ve kat koridorları hizmet alanında bulunan toplam [Pacco Boutique Hotel 24 adet, Pacco Bistro 14 adet ve HSC Grup Merkez ofis 7 adet kamera bulunmaktadır.] 45 adet güvenlik kamerası vasıtasıyla ve bina güvenliğinin sağlanması amacıyla görüntü kaydı yapılmakta ve kayıt işlemi [Bilgi İşlem] birimi tarafından denetlenmektedir. Bu kapsamda kamera görüntüleriniz işlenmektedir. Söz konusu kişisel veri, KVKK m. 5’te yer alan “Veri Sorumlusunun Hukuki Yükümlülüğünü Yerine Getirebilmesi İçin Zorunlu Olması” ve “İlgili Kişinin Temel Hak Ve Özgürlüklerine Zarar Vermemek Kaydıyla, Veri Sorumlusunun Meşru Menfaatleri İçin Veri İşlenmesinin Zorunlu Olması” hukuki sebebine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir.

Söz konusu kişisel veriler hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuatı gereği talep halinde adli makamlar veya ilgili kolluk kuvvetlerine, kamu kurumlarına aktarılabilecektir. KVKK’nın ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11 Maddesi kapsamındaki taleplerinizi iletmek ve güvenlik kameraları aracılığı ile işlenen kişisel verileriniz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için www.hsctravel.com adresinde yer alan Kişisel Verilerin Korunması Politikası’nı inceleyebilirsiniz.

Veri Sorumlusu:
HSC GRUP TUR. EMLAK TAŞ. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.
Adres: Güzeloba mah. 2272 sok.No:82 Muratpaşa / ANTALYA
Tel: 0242 323 27 57
Antalya Ticaret Sicil Müdürlüğü/ sicil no: [88305]
Web/ mail: www.hscgrup.com.tr / info@hsctravel.com

Pacco Hotel & Spa Pacco Hotel Birds

E-BÜLTENE KAYDOL

© 2019 | Pacco Hotel & Spa

Bookup

Bilgi & Rezervasyon : 0 (242) 229 50 07